Wie ben ik?

foto website Den Hoek

 

Mijn naam is Laura de Haan. Ik ben getrouwd met Marcel en moeder van Sanne en Swen. Wij leven samen met een hond en zes katten.

In 2002 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit in Utrecht. Tijdens mijn werk als regulier dierenarts liep ik regelmatig tegen de grenzen van de reguliere diergeneeskunde aan, waarbij er niet meer resultaat te bereiken was. Daardoor werd mijn interesse in de complementaire diergeneeskunde steeds groter.

Omdat ik het belangrijk vind om mijn patiënten zo optimaal mogelijk te behandelen, ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen in de complementaire diergeneeskunde. In 2014 heb ik mijn opleiding als IVAS gecertificeerd veterinair acupuncturist afgerond. Naast deze opleidingen heb ik cursussen gevolgd in o.a. voedseltherapie, fytotherapie, Reiki en het gebruik van de connectiesensor en de Lecher-antenne.

Aangezien ik erg leergierig ben, blijf ik me steeds verder ontwikkelen door het volgen van nascholingen en cursussen. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding voor humane acupunctuur bij de TCMA. Zo hoop ik in de toekomst mijn behandelingen uit te kunnen breiden met behandelingen voor mens en dier samen.

Met acupunctuur en andere complementaire therapieën kan er vaak nog veel meer bereikt worden. In mijn praktijk bied ik graag deze aanvulling aan.

Wilt u verdere informatie over mijn werkwijze, dan leg ik dit graag uit in een telefoongesprek.