Behandeling

Behandeling van uw huisdier kan op verschillende locaties.  Op woensdag in Montfoort(in de behandelruimte van dierfysiotherapeut Ramona Schalkwijk, Blokland 7). Op dinsdag en vrijdag bij de holistische praktijk voor dieren Den Hoek in De Bilt(LET OP: hier gelden de voor deze praktijk gebruikelijke tarieven).  Tevens is het mogelijk om een behandeling bij u thuis af te spreken.

Nadat in een gesprek duidelijk is wat de klachten/problemen zijn, zal ik uw huisdier onderzoeken en met de Lecher-antenne doormeten. Aan de hand van de daarbij gevonden informatie zal ik met u bespreken welke behandeling het beste is voor uw huisdier. Hierbij maak ik gebruik van acupunctuur en natuurlijke middelen, zoals fytotherapie, homeopathie, Bach remedie, gemmotherapie en frequentie middelen. Dit is afhankelijk van de klachten en uw huisdier.

Acupunctuurnaalden worden over het algemeen goed geaccepteerd door dieren. De meeste dieren worden tijdens de behandeling ontspannen. Indien een dier de naalden toch erg spannend vind, kan er ook op een non-invasieve manier acupunctuur gegeven worden, d.m.v. een Ankh-naald, laserpen of acupunctuurzalf.

Er zal, afhankelijk van de klacht en in overleg met u, een behandelingstraject besproken worden.