Contact

 

Contactinformatie

Praktijk Dieren in Balans is op dinsdag, woensdag en vrijdag bereikbaar  van 9:00-17:00 via onderstaand telefoonnummer of email-adres.

  • tel.nummer: 06-14523363
  • e-mail: info@praktijkdiereninbalans.nl
  • behandeladressen: Blokland 7 in Montfoort(om de week op woensdag) en Holistische Praktijk Den Hoek, Bisschopsweg 2, De Bilt(dinsdag, om de week op woensdag en vrijdag)
  • postadres De Hof 8, 3405 XT te Benschop

Afspraak inplannen

Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u contact telefonisch contact opnemen, via whatsapp of via email.

I.v.m. de CORONA CRISIS worden er beperkt consulten ingepland. Indien uw dier symptomen heeft, waarbij wachten tot een verslechtering van de gezondheid of de kwaliteit van leven tot gevolg heeft, kan er een consult ingepland worden. Daarnaast is het altijd mogelijk om een telefonisch consult aan te vragen. Dit kan door een mail te sturen naar info@praktijkdiereninbalans.nl. Dan kan tijdens het telefonisch consult inzicht verkregen worden over de klacht en op basis daarvan kunnen er dan kruiden, voedingssupplementen of homeopathische middelen opgestuurd worden. U wordt gebeld op de afgesproken tijd en het telefonisch consult zal 15 minuten duren. Van te voren krijgt u een mail met een factuur(28,00). Dan reserveer ik de afspraak, zodra de betaling binnen is en wordt u op het afgesproken tijdstip gebeld.                                                                                                                                 Wat ook mogelijk is, is dat u een foto met haar en/of een speekselmonster  van uw dier opgestuurd met een begeleidend briefje, waarin kort en bondig de symptomen beschreven worden. Dan kan ik met de Lecher antenne energetisch doormeten en daarna telefonisch bespreken wat ik gevonden heb. Hiervoor geld ook dat u een factuur(49,00) vooraf krijgt en dat na betaling de afspraak gepland wordt. Eventuele kruiden of andere middelen komen er nog apart bij. Hopelijk kan ik in deze tijd op deze manier nog wat betekenen voor uw dier.

De praktijk is niet ingericht voor spoedgevallen. Hiervoor dient u contact op te nemen met uw reguliere dierenarts.